Okulumuz öğrencilerinin mesleki uygulama tatbikatları yapıldı.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri tarafından öğrencilerin ingilizce eğitimi ile ilgili motivasyonlarını artırmak amacıyla  5. Sınıf A-B-C şubeleri arasında ingilizce bilgi yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizin her biri bilgi yarışmasında sınıflarını en iyi şekilde temsil ederek bizlere güzel bir anı bıraktılar. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize akademik hayatlarında başarılar diler, yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Covid 19 sürecinde eğitim- öğretimi etkileyen güncel sorunlarla ilgili öğretmenler odasında bir toplantı düzenlendi. Toplantıda bu süreç içerisinde eğitim- öğretimi etkileyen faktörler ekteki yazıda bildirilmiş olup, bu sorunların düzeltilmesi ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.