May

Okulumuz 8/C sınıfı öğrencileri ile TCG Anadolu Gemisine ziyaret düzenlendi.

May

Okulumuzda Ramazan ayı boyunca mukabele okunarak hatim indirme kültürü icra edildi. Yine öğretmenlerimizce hem okul içinde hem de okul dışında iftar programları düzenlenerek öğrenci, veli ve öğretmenler arasında etkileşim imkanının arttırılması fırsatı yakalandı.

Eyl

OKULUMUZ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL EĞİTİMİ GÖREN 5.SINIF ÖĞRENCİLERİNE İNGİLİZCE SEVİYE TESPİT SINAVI UYGULANDI.

Eyl

Haz

Okulumuz 7/C sınıfı öğrencilerinden Muhammed Can GÜVEN ve Ömer Hamza YILMAZ isimli öğrencilerimizi Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Reversi ve Mangala oyunları dalında göstermiş oldukları başarıdan ve okulumuza İlçe düzeyinde getirmiş oldukları madalyadan dolayı tebrik ediyor ve teşekkür ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimiz çalıştıran ve turnuvada başarı kazanmalarına katkı sağlayan matematik öğretmenimiz Muhsine SEMERCİ hocamızı da tebrik eder ve hocamıza teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Selin UÇAR tarafından öğrencilere yönelik soru çözme teknikleri üzerine çalışma yapıldı.