Okulumuz öğrencileriyle ve öğretmenleriyle Şehit Öğretmenimiz Aybüke filmi izlendi. Film sayesinde öğrencilerimiz vatan millet sevgisinin önemini daha da güzel kavradılar. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimizin veli görüşmeleri için uygun olduğu ders saatleri tabloda paylaşılmıştır. Tablo branş isimlerine göre sıralanmıştır.

Okulumuzda İngilizce zümresi tarafından 6. ve 7.  sınıflar arasında İngilizce Bilgi Yarışması yapıldı. Yarışma sonucuna göre 6/A ve 7/A sınıfları yarışmayı kazandı. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

11 Kasım 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Bilim Olimpiyatları Projesi kapsamında düzenlenen 2023/2024 Çevrim içi Olimpiyat Eğitimi Sınavına katılan öğrencilerimizden Zehra Nur Al, Ali Mert Ökçe, Zeynep Yaman sınavı başarı ile geçip , eğitim almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

İlimizde düzenlenen Güreş Grekoromen Yıldızlar Erkek (57kg) İl Birinciliği turnuvasında okulumuz öğrencisi Galipcan Efe ikinci olmuştur.

Ekm

Okulumuz 7-C sınıfından Nedim Katan, Türkiye Minikler 29 Ekim 100. Yıl Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye 2.si olmuştur.

Haz

Milli ve manevi değerlerimizi tanımak ve tanıkmak amacıyla okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri ile Çanakkale Şehitliğine izyarette bulunuldu. Başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bizlere bu vatanı emanet etmek için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

Haz

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla ''Askıda Kitap'' uygulamasına geçildi.

Haz

Okulumuzun giriş bölümü ve koridorlarına çiçekler dikildi.

Haz

8. sınıf öğrencilerimizin mesleki gelişimine katkı sunmak için cuma namazının kılınışı ve imam hatiplik tatbikatları yapıldı.

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Aynur ÖZDİK CİVELEK ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice TURAN ÇELİK,  öğrencilerle birlikte kendi el üretimi olan tamamen doğal olarak hazırladıkları boyalarla resim çalışması yaparak okulumuzun duvarlarına güzel eserler bırakmışlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.